Friday, 24 February 2012

GelakGelakGelak xDD

Asslmualaikum, hye guys :))

nampak nye aku pOst seminggu sekali sahaja. Yok jee klo rajin laa. hahaha

minggu ni, aku moOdy sikit.
ada je yang tak kena.
mula-mula GelakGelak then ptg tu moOdy. adios.
sampai membe akupon aku tak tego 3hari.
what my problem? I dun knowww. huh.

pagi tadi aku bapak la moOdy, mengamok gila, sapa yg rapat dgn aku tu tahu laa aku membebel je all the time. haha. tapi lepas rehat, GelakGelak balik. ada SIVIK.

Yehh SIVIK !
nak tahu tak?? budak kelas aku bapak la semangat tggu waktu sivik.
dan ramai yg cakap, 'dah seminggu aku tertunggu2 waktu sivik'
haha terrrBaeeekk. takpenahpenah budak2 ni suka waktu sivik.
haha, sampai nak kekalkan trend belajar mengadap belakang. haha
lawak je diorg, aku ekot jelah ;))

haha hari ni Cikgu Kauthar yang ajar sivik. Cikgu Alidah kene sumbat dalam almari. haha
macam-macam je cikgu ni buat lawak. sakit perut gelak. haha

dah tu, ada seminar jawab BM. yg tu kelakar. haha. dahhh senak perut kali kedua. hahaha

aishh jgn hilang sudah ilmu ni :) aminnn.

dan dan aku join seminar tu. ramai plak member aku join. hihi, mesti seronok :DD

STUDY SMART NOT STUDY HARD ;D

kihkih Asslmualaikum :D

2 comments:

Nieysa Syahirah :) said...

yeye, iffah pergi seminar tu. :D

N.I.H =) said...

hehe Jom jom ramai ramai :D