Friday, 16 August 2013

Woah .

Assalamualaikum ~

Fuhh fuhh shuuuhhhhhh ! *tiup habuk*
woahhhhh dah hampir 2 bulan blog gua ni tak berusik (>.<)

Sebelum apa-apa saya mohon ampun dan maaf ttg last entri kata nak sambung episode *cewah* seterusnya. Dah ada kt draft. Tupun 2 bulan lepas punya. Tak complete. Takde masa. Minta maaf ye maaf. Kalau ada masa saya cuba lengkapkan balik yawww.

haaaa. Lagi satu. Masih belum terlambat rasanya.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

Ikhlas dari hati, memohon ampun dan maaf kiranya ada salah silap yang disengajakan mahupun tidak, maklum saya hanya hamba biasa. Mohon ampun dan maaf jari 10 ku susun dari hujung rambut hingga hujung jari kaki ye. Zero-zero. Oyeah.

Kenapa tajuk 'Woah' ?

Saje. Hahahaha. Taktau nak cerita apa. Saje nak melalut. Hihi

Alhamdulillah tahun ni pertama kali saya menyambut Ramadhan jauh dari keluarga. Takde lah jauh mana, tapi tak duduk sebumbung. Maklum budak kolej. Wakaka.
Banyak pengalaman best yang saya dapat :) Sahur dengan kawan-kawan, kawan tolong kejut sahur *Nasha thank youuuuu* , berbuka sama-sama, samada kt bilik, takpun sama-sama pi masjid, terawikh sama-sama :D Its kinda normal for those who has been in boarding school but not for me :D budak sekolah harian je. Hehe.

Raya tahun ni pun yang paling sederhana I think. because tak banyak shopping. Hahaha entah takde feel nak shopping ~ tapi yang seronok I'm still get my Duit Rayaaaaa. Uwwwww. hihihi. Maceh maceh. Tahun depan pun bagi lagi eh. haha *tampar pipi*

Oh ye. Dalam kita gembira sambut Syawal.. Jangan lupa saudara kita di bumi Palestin, Syria, dan yg terkini Mesir... Teruskan berdoa buat mereka. Kerana itu sahaja senjata yang kita ada ! Allahuakbar ! Moga Allah lindungi mereka, dan memberi mereka ganjaran yang besar atas perjuangan jihad mereka. Aamiin Ya Rabb !!!

Ihzimhum, ihzimhum, ihzimhum ! Kalahkan tentera As-sisi ! Kalahkan tentera Bassyar ! Kalahkan Rejim Zionis ! Wansurna 'alaihim ! Berikanlah kemenangan buat kami !

Sungguh. Kemenangan sangat hampir dengan kita. InsyaAllah !!!

Salam Maghrib ^^ Selamat berbuka bagi yang berpuasa ~

Assalamualaikum !

*nota kecik : cuti dah nak habissssss. sob sob sob. Result mid-sem exam ! huhuhu doakan !!! :)

No comments: