Tuesday, 25 October 2011

I MISS THEM VERY MUCH =/

sedang aku khusyuk *cehh berehat kjp dr bce CHEMISTRY, aku terlihat satu album. dlm tu ada gmba2 kawan2 aku mase kt Jepun =')
aku jadi rindu, so aku tulis la surat kat diorg. setakat ni baru 2 surat jep :]

PENAT jugak eyh tulis dlm tulisan Jepun 漢字、ひらがな、カタカナ ..
okay korg tak phm :P haha. maklum la da lame tak tulis, selalu nye type jerr. kemahiran menulis dlm tulisan Jepun aku semakin kurang. huhhh SEDEH ='(

knp aku tak htr E-mail je? nak tau? account Gmail aku crashed. KURANG ASAM betol laaa. da la e-mail address dorg sume kt dalam tu. nak je aku saman GOOGLE. huh ! dah lama au tak contact dorg. entah dorg igt kt aku ke tak. aku je igt kt dorg kudd. huhu CEDEY CEDEY CEDEY !!

emo pulak. hee SORRY.


I just want to say I MISS THEM very much ='/

3 comments:

Kaitlynn Michelle said...

i bru jew improve

xD

haziq aziz said...

hahax..!! wheres their pictures..???

N.I.H =) said...

haha michelle : I takley improve. kene buat baru :(

haziq : haha simpan dalam album :>